Search found 29 matches

by AndyGarton
31 Dec 2013 16:36
Forum: REMEMOrizer
Topic: Adding files to SD card with win32
Replies: 19
Views: 10837

Re: Adding files to SD card with win32

Ok, so dumb questions time :) I've installed the driver ok, but the next step (mounting the drive) requires an sddisc.bin file, which I assume is an image of the SD card. How do I get that exactly please? If I insert the card then Windows claims it isn't formatted (as expected I guess, because it is...
by AndyGarton
31 Dec 2013 14:53
Forum: REMEMOrizer
Topic: Adding files to SD card with win32
Replies: 19
Views: 10837

Re: Adding files to SD card with win32

Dave I think the "local copy" link is wrong? It actually points to Andy's site.

EDIT - half right, the icon link is fine, so thanks :)
by AndyGarton
31 Dec 2013 14:23
Forum: REMEMOrizer
Topic: Adding files to SD card with win32
Replies: 19
Views: 10837

Re: Adding files to SD card with win32

Cheers Dave!
by AndyGarton
31 Dec 2013 12:19
Forum: REMEMOrizer
Topic: Adding files to SD card with win32
Replies: 19
Views: 10837

Re: Adding files to SD card with win32

Given the title of this thread, I though it would be worth an update... Accessing content on SD Cards, or on images of partitions copied from SD Cards is now massively easier under Windows. Use the CP/M Callback Filesystem - see http://www.nyangau.org/cpmcbfs/cpmcbfs.htm. Basically you map a drive ...
by AndyGarton
31 Dec 2013 01:47
Forum: HARDWARE
Topic: No Sound?
Replies: 5
Views: 2666

Re: No Sound

Just to "close the loop" on this one - the audio out socket wasn't actually connected to the internal cable at all (oddly the audio part of the cable had been taped back to the rest of the cable, seemingly deliberately avoiding the correct connection). Soldering it back on restored my audio - thanks...
by AndyGarton
30 Dec 2013 15:09
Forum: HARDWARE
Topic: Expansion Board Identification
Replies: 3
Views: 2452

Re: Expansion Board Identification

Thanks Dave, that worked! A PEEK of 64122 shows the expected 1 so I appear to have a fully working 64k now :)
by AndyGarton
30 Dec 2013 14:03
Forum: HARDWARE
Topic: Expansion Board Identification
Replies: 3
Views: 2452

Expansion Board Identification

Hi guys, I've acquired an MTX500 which booted to a white screen when I first turned it on. It had an expansion card fitted (pictured below) - I removed this and the machine now boots fine. So - what is the board, a RAM expansion? And any ideas why it might cause such an issue? Should it have more ch...
by AndyGarton
20 Dec 2013 11:25
Forum: GENERAL DISCUSSIONS
Topic: "The Source" - Second Printing, now taking orders . . . .
Replies: 12
Views: 6292

Re: "The Source" - Second Printing, now taking orders . . .

Thanks again Dave, received mine this morning and am very happy :)
by AndyGarton
19 Dec 2013 00:23
Forum: HARDWARE
Topic: No Sound?
Replies: 5
Views: 2666

Re: No Sound?

Thanks Dave, I'll try those things asap.
by AndyGarton
18 Dec 2013 23:40
Forum: HARDWARE
Topic: No Sound?
Replies: 5
Views: 2666

No Sound?

Struggling (ok, massive failure) to get any audio from my MTX - I've tried both an RF lead, and a cobbled together collection of converters and leads (if somebody could provide a link to a supplier of the exact cable I need without this mess then I'd appreciate it) from the "Hi Fi" socket, without j...