Problems with Ads on Memorum?

Bill B
Posts: 132
Joined: 26 Jan 2014 16:31

Re: Problems with Ads on Memorum?

Post by Bill B » 19 Nov 2018 10:09

The offending lines in the forum code are:

Code: Select all

 <!-- Begin BidVertiser code -->
<SCRIPT data-cfasync="false" SRC="//bdv.bidvertiser.com/BidVertiser.dbm?pid=824774&bid=1967045" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<!-- End BidVertiser code --> 
The imported javascript could be changed at any time, and do different things depending upon browser, cookies, os, almost anything else.

If this continues, I will have to add a dummy entry into my hosts file.

Tony Brewer
Posts: 62
Joined: 08 Jan 2014 20:50

Re: Problems with Ads on Memorum?

Post by Tony Brewer » 19 Nov 2018 15:47

Bill B wrote:
19 Nov 2018 10:09
The offending lines in the forum code are:

Code: Select all

 <!-- Begin BidVertiser code -->
<SCRIPT data-cfasync="false" SRC="//bdv.bidvertiser.com/BidVertiser.dbm?pid=824774&bid=1967045" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<!-- End BidVertiser code --> 
The imported javascript could be changed at any time, and do different things depending upon browser, cookies, os, almost anything else.

If this continues, I will have to add a dummy entry into my hosts file.
Thanks, Bill. Editing my hosts file removes the ads completely. The file is smallest if you use 0.0.0.0 instead of 127.0.0.1 then shorten it to 0:

Code: Select all

127.0.0.1	localhost

0	bdv.bidvertiser.com
0	...

Martin A
Posts: 328
Joined: 09 Nov 2013 21:03

Re: Problems with Ads on Memorum?

Post by Martin A » 20 Nov 2018 21:50

This is what I see, on both opera and (ahem) Edge
forum.jpg
forum.jpg (51.58 KiB) Viewed 157 times
No adverts and a nicely positioned picture of the MTX :)

User avatar
Dave
Posts: 623
Joined: 11 Aug 2012 18:16
Contact:

Re: Problems with Ads on Memorum?

Post by Dave » 20 Nov 2018 21:54

Probably because you don't have JavaScript enabled ?

Bill & Tony's fix worked for me

regards
Dave

Post Reply